home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Woods presenteert eigen kledingmerk

  13 februari 2024

  Tiger Woods heeft maandag zijn eigen kledinglijn gepresenteerd. Iets meer dan een maand na bekendmaking van zijn breuk met Nike maakt de golfwereld kennis met Sun Day Red.

  De naam Sun Day Red is uiteraard een verwijzing naar de kleur van Woods’ shirt tijdens de laatste dag van de toernooien waarin hij speelt. De 15-voudig majorwinnaar verschijnt op zondagen steevast in een rood shirt op de tee. Het logo is een tijger die is opgebouwd uit 15 strepen, een verwijzing naar de 15 majorzeges die Woods op zijn naam heeft staan.

  Woods zal het nieuwe merk deze week al dragen tijdens de Genesis Invitational. Als gastheer maakt Woods zijn eerste officiƫle start in een PGA Tour-toernooi sinds The Masters in april 2023. Het grote publiek zal nog even moeten wachten voordat ze een polo of hoodie van Sun Day Red over hun schouders kunnen hangen. Ondanks dat de website live is, komt de kleding pas in mei op de markt.

  Maandag presenteerde Woods de eerste kledingstukken van zijn nieuwe merk. Het ging om een aantal polo’s, hoodies en windbreakers.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie