home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Woods weer onder het mes

  20 April 2023

  Tiger Woods is opnieuw geopereerd. De 15-voudig majorwinnaar deelde op Twitter het bericht dat hij een ingreep aan zijn enkel heeft ondergaan.

  Veel details over de opratie liet Woods niet los. Het zou gaan om een ‘subtalar fusion’, wat inhoud dat er een misplaats enkelbotje wordt teruggeplaats. Zeer waarschijnlijk is de ingreep het gevolg van het zware auto-ongeluk dat Woods begin 2021 had.

  De ingreep zal zeer waarschijnlijk gevolgen hebben voor het speelschema van Woods. De Amerikaan speelt al een zeer beperkt schema en focust voornamelijk op de majors. In The Masters moest hij zich begin deze maand na 2,5 ronde terugtrekken. Tijdens de koude en natte 3e ronde kwam Woods meermaals strompelend in beeld.

  Of en wanneer we Woods weer kunnen zien, is nog onduidelijk. Het PGA Championship dat volgende maand wordt gespeeld lijkt hoe dan ook uitgesloten.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws