home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Woods terug op de baan

  11 november 2022

  Tiger Woods keert in december terug op de golfbaan. Hij speelt, onder andere, zijn eigen Hero World Challenge op de Bahama’s.

  Dat Woods de Hero World Challenge zou gaan spelen lag wel een beetje in de lijn der verwachtingen. In zijn eigen invitatietoernooi moet hij – mits fit – als gastheer natuurlijk op de tee verschijnen. Het zal zijn eerste competitieve toernooi zijn sinds The Open in juli.

  Het zal niet de enige keer zijn dat we Woods dit najaar aan het werk zullen zien. Vorige week werd bekend dat er een nieuwe editie komt van ‘The Match’. Woods zal het in deze editie van het exibitietoernooi met Rory McIlroy opnemen tegen Justin Thomas en Jordan Spieth.

  Zoals bekend balanceerde Woods begin 2021 op het randje van de dood toen hij met zijn auto over de kop sloeg in Los Angeles. Na een lange revalidatie maakte hij eind dat jaar zijn ‘comeback’ in de PWC Father Son Challenge met zoon Charlie aan zijn zij. Toen nog vanuit een buggy. Mogelijk spelen Tiger en Charlie begin volgende maand opnieuw samen in het vader-zoon toernooi.

  Woods’ lopende rentree kwam een paar maanden later in The Masters waar hij wonderwel de cut haalde. Ook in het PGA Championship was hij erbij in het weekend, al bleek 4 rondes nog teveel voor zijn kwetsbare been. In The Open op St. Andrews miste Woods ruimschoots de cut.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie