home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Golfers vs. coureurs in Netflix Cup

  18 oktober 2023

  Liefhebbers van Drive to Survive en Full Swing kunnen op 14 november hun hart ophalen. Hoofdrolspelers uit beide Netflix Series zullen het op de golfbaan uit gaan vechten in de Netflix Cup.

  4 teams bestaande uit een PGA Tour-pro en een Formule 1-coureurs zullen in Las Vegas de degens gaan kruisen op de golfbaan. Colin Morrikawa, Rickie Fowler, Justin Thomas en Max Homa zijn de golfers. Zij zullen teams vormen met coureurs Lando Norris, Carlos Sainz, Pierre Gasly en Alex Albon. Zeker Norris en Sainz staan bekend als fervent golfers.

  Hoe de 1e Netflix Cup er precies uit komt te zien, is nog niet bekend. Wel duidelijks is dat de teams 8 holes zullen spelen op de Wynn Golf Club aan de bekende Strip in Vegas. De beste 2 teams gaan op de laatste hole strijden om de overwinning.

  Drive to Survive en Full Swing

  De komst van Netflix series heeft de afgelopen jaren flink bijgedragen aan de populariteit van Formule 1 en golf. Drive to Survive gaat komend jaar alweer zijn 6e seizoen in. Begin dit jaar verscheen ‘Full Swing’ dat een inkijkje gaf in het leven van verschillende pro’s op de tour.

  Opvallend genoeg deden Fowler en Homa allebei niet mee aan het 1e seizoen van Full Swing. Hun deelname aan de Netflix Cup kan een hint zijn richting het 2e seizoen dat al eerder werd aangekondigd.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie