home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Geen Rahm in Dubai

  15 november 2021

  John Rahm heeft afgezegd voor het DP World Championship. De Spanjaard wil tijd voor zijn jonge gezin hebben en slaat om die reden het slottoernooi over,

  “After lengthy discussions with my team, I have come to the difficult decision not to travel to Dubai next week,” Rahm said in a statement. “The demands of a long season with many ups and downs has taken a lot out of me. I feel I need to take time to recharge my batteries while spending quality time with my family.”, schrijft Rahm in een verklaring.

  Op dit moment staat Rahm 3e in de Race2Dubai. Met een goed resultaat had hij de jaarranking voor de 2e keer in 3 jaar tijd kunnen winnen. De Spanjaard speelde overigens slechts 3 reguliere toernooien in Europa en dankt zijn ranking vooral aan goede prestaties in de majors en World Golf Championships. In juni won Rahm in het US Open zijn eerste major.

  Ook buiten de baan was er een eerste keer. Net voor zijn majorzege werd Rahm voor het eerst vader van een dochtertje. Daarnaast testte hij liefst 2 keer positief op corona.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie