home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Woods terug op de baan

  9 December 2021

  Tiger Woods maakt volgende week zijn rentree op de golfbaan na de zware autocrash in februari. Samen met zoon Charlie speelt hij, net als in 2020m de PNC Father Son Challenge.

  Woods zinspeelde tijdens de Hero World `Challenge van vorige week al op een voorzichtige terugkeer. Hij liet weten nog niet klaar te zijn voor grote toernooien, maar wel voor een hit and giggle (een niet serieus toernooi). Ook was Tiger vrijwel iedere dag te zien op de driving range bij het toernooi waar hij als gastheer zijn opwachting maakte.

  Woods’ officieuze terugkeer is een opsteker voor menig golffan. In februari raakte hij in Los Angeles van de weg met zijn auto. Bij dit ongeluk brak Woods onder andere zijn benen. Vorige week liet de 15-voudig majorwinnaar in een groot interview met GolfDigest weten zich in de toekomst te richten op een select aantal toernooien.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws