home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Woods reed veel te hard bij crash

  8 April 2021

  Tiger Woods reed bijna twee keer de toegestane snelheid toen hij in februari crashte met zijn auto. Dat is de conclusie van de politieeenheid in Los Angeles.

  Woods raakte in februari in Los Angeles van de weg met zijn auto. De 15-voudig majorwinnaar overleefde de crash waarschijnlijk ternauwernood, maar hield wel stevige botbreuken over aan het ongeluk. Op dit moment is Woods thuis aan het revalideren.

  De exacte toedracht van de crash was tot nu toe nog niet bekend. Kort na het ongeluk was het vermoeden al dat Woods te hard had gereden. Dat vermoeden bleek te kloppen. Zeer waarschijnlijk reed Tiger ruim 120 kilometer per uur op een weg waar de helft van die snelheid is toegestaan.

  Volgens de politie was er geen drank, drugs of zware medicatie in het spel, al is geen test afgenomen. Dit was niet nodig, aldus de sheriff. Op de weg naar de plek van ongeluk vertoonde Woods geen afwijkend rijgedrag. Uit data in de auto kon de politie opmaken dat het gaspedaal tijdens de crash volledig was ingedrukt. Aannemelijk is dat Woods dit per ongeluk heeft gedaan.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws