home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Villegas aan kop in Texas

  2 april 2021

  De leider in het Valero Texas Open is een oude bekende. Camilo Villegas verloor onlangs zijn tourkaart, maar lijkt op de weg na een zware tijd.

  Villegas maakte de afgelopen jaren een groot persoonlijk drama door. De Colombiaan verloor zijn dochtertje aan de gevolgen van kanker. Logischerwijs had deze zware periode gevolgen voor zijn prestaties op de baan. Op basis van een medical extension mocht hij proberen zijn speelrecht te behouden. Tijdens de Honda Classic, zijn laatste kans, kwam hij twee slagen tekort om een volle kaart te behouden.

  Deze week mocht Villegas toch meespelen in het Valero Texas Open. Met een ronde 64 (-8) deed de Colombiaan goede zaken om dan toch een kaart te bemachtigen. Daarvoor zal hij deze week moeten winnen. Die weg is nog lang, maar een sprookjesverhaal is zomaar mogelijk.

  Spieth start sterk

  De grote vraag tijdens The Masters van volgende week wordt of Jordan Spieth weer eens kan winnen. Spieth staat alweer 3,5 jaar droog en laat de laatste maanden mooie dingen zien. Misschien krijgt die vraag deze week al een antwoord. Spieth liet ook donderdag goed spel zien. Met een ronde 67 (-5) begon de Texaan prima in ‘zijn’ Open.

  Bekijk het leaderboard

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie