home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Tigers terugkeer nog onzeker

  22 February 2022

  Tijdens de Genesis Invitational zagen we Tiger Woods weer op de golfbaan. Niet als deelnemer, maar als toernooihost. Op de verwachte vragen over zijn terugkeer kwam zoals verwacht geen antwoord.

  Woods’ deelname aan de PNC Father-Son Challenge in december deed het hart van veel golffans sneller kloppen. Niet alleen stal zoon Chalie de harten van iedereen die keek, Woods zelf liet bij vlagen ook ouderwets mooie dingen zien. Hij moest nog rijden in een buggy, maar dat deed niets af aan zijn goede golf.

  Daarmee rees natuurlijk ook meteen de vraag wanneer we Tiger weer zouden zien zonder buggy en in een echt toernooi. In zijn rol als gastheer van de Genesis Invitational zagen we Woods zaterdag op tv verschijnen. Buiten vragen over het toernooi kon Jim Nantz het niet laten om te vragen naar Tigers terugkeer.

  Een datum wilde Woods nog niet noemen en The Masters begin april lijkt nog te vroeg te komen. Gelukkig antwoorde Tiger volmondig ‘ja’ op de vraag of hij ooit nog zal spelen op de PGA Tour.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws