home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Tiger hakt knoop nog niet door

  4 april 2022

  Tiger Woods staat nog op de deelnemerslijst van The Masters. Maar of hij donderdag ook daadwerkelijk gaat spelen is nog een vraagteken. Op social media liet hij weten later in de week de knoop door te hakken. Wel speelde hij zondag een oefenronde op Augusta National.

  ‘Gaat Tiger spelen?’ is de vraag die de golfwereld nog altijd bezighoudt. 14 maanden na zijn zware auto-ongeluk lijkt Woods klaar te zijn voor zijn comeback. Het is alleen nog de vraag of hij er lichamelijk en sportief ook echt klaar voor is.

  Zondag sloeg Woods een aantal ballen op de drivingrange om daarna met caddie Joey LaCava de 2e negen van Augusta te spelen. De oefensessie lijkt vooral een manier om te kijken of Tiger klaar is voor toernooigolf. Zowel fysiek als met zijn golfspel.

  Vooralsnog staat de naam van Woods voor dinsdag op het interviewschema. Het lijkt aannemelijk dat hij voor die tijd een besluit heeft genomen. Tot die tijd blijft het voor de meeste golffans vooral hopen.

  Mocht de 15-voudig majorwinnaar donderdag inderdaad de tee in de grond steken, is dat zijn eerste officiƫle start sinds The Masters van 2020. Die editie werd door de coronapandemie in november van dat jaar gespeeld. In december deed Woods met zoon Charlie wel mee aan een vader-zoon toernooi in Florida. Toen nog vanuit een buggy.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie