home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Superronde van Van Driel

  24 maart 2021

  Darius van Driel heeft woensdag heel goede zaken gedaan in de Kenya Savannah Classic. Met een ronde 62 (-9) maakte hij een reuzensprong in het klassement.

  Van de vijf Nederlanders had Van Driel dinsdag nog de minste eerste ronde. Met ‘slechts’ (-1) leek de cut halen een spannende opgave. In spanning zal de vroeg gestarte Nederlander woensdag niet hoeven te zitten. Dankzij een ronde met negen birdies, een eagle en slechts een bogey staat zijn naam waarschijnlijk aan het eind van de dag hoog op het leaderboard.

  Van Driel begon met een birdie, maar leverde die slag een hole later meteen weer in. De eerste en enige bogey van de dag. Daarna volgden birdies op 5,6 en 8. Van Driel profiteerde optimaal van de par 5 11e met een eagle en de par 5 12e met een birdie. Op zijn drie slotholes voegde hij er nog een birdiereeks aan toe.

  De 62 van Van Driel is voorlopig met afstand de beste score van de week, al moeten veel spelers hun tweede ronde nog voltooien. Wat de superronde aan het eind van de dag waard is, zal moeten blijken.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie