home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Horschell leidt op Torrey

  27 januari 2022

  Billy Horschell is de leider na dag 1 van het Farmers Insurance Open. De Amerikaan ging laag op de North Course van Torrey Pines. Op de South Course liet oud-winnaar Jon Rahm van zich horen.

  Het Farmers Insurance Open wordt de eerste twee dagen gespeeld op de twee banen van Torrey Pines. Op donderdag en vrijdag spelen de spelers beide banen een keer. De North Course speelt doorgaans veruit het eenvoudigst van de twee, dus scores na 18 holes zeggen nog niet heel veel.

  Ook donderdag waren de scores op de North een stuk lager. Het overgrote deel van de spelers in de top 10 heeft vrijdag de South Course op het programma. Onder hen Billy Horschel die donderdag wel een indrukwekkende score wist neer te zetten. Horschel maakte met 9 birdies – en geen bogeys – gehakt van de North Course.

  Rahm laat het weer zien

  Dat Jon Rahm zich thuisvoelt op Torrey Pines is een understatement. De nummer-1 van de wereld won in 2017 zijn eerste toernooi op de PGA Tour op ‘Torrey’ en won vorig jaar in het US Open zijn eerste major op de South Course. Donderdag bevestigde hij nogmaals dat het een gelukkig huwelijk is met de baan in San Diego. Rahm besloot zijn ronde met een eagle op 18 voor een 66 (-6), de beste score op de South Course.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie