home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  PGA Tour ontmoet PIF in Bahama’s

  19 maart 2024

  Afgevaardigden van de PGA Tour hebben op de Bahama’s een ontmoeting gehad met Yasir Al-Rumayyan van het Saoedische investeringsfonds PIF. Ook Tiger Woods was namens de PGA Tour aanwezig.

  De ontmoeting tussen de PGA Tour en PIF is een volgende stap in de samenwerking tussen beide partijen die nog altijd op tafel ligt. Mogelijk sluiten er ook afgezanten van de Strategic Sports Group (SSG) aan. SSG deed onlangs een miljardeninvestering in het nieuwe PGA Tour Enterprises.

  Namens de tour zijn naast Tiger Woods ook Jay Monahan en een aantal van het zeskoppige spelerspanel van de tour aanwezig. Patrick Cantlay bevestigde tijdens The Players dat de meeting aanstaande was. Cantlay liet weten vooral te willen luisteren naar PIF, de drijvende kracht achter LIV. Rory McIlroy die onlangs een stap terugdeed uit het Players Council gaf aan dat deze meeting eigenlijk maanden eerder plaats had moeten vinden.

  Tot een deal zal het op de Bahama’s zal het waarschijnlijk niet komen. Begin april loopt wel de deadline af die de twee partijen met elkaar hadden afgesproken. Deze werd eind december doorgeschoven toen er geen schot in de zaak zat.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie