home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  ‘Ook Koepka naar LIV’

  21 juni 2022

  Greg Norman heeft een nieuwe grote vis gevangen voor zijn vijver. Volgens verschillende bronnen maakt ook Brooks Koepka de overstap naar LIV Golf, het met Saoedisch geld gefinancierde golfcircuit.

  Met Koepka verliest de PGA Tour opnieuw een grote speler nadat onlangs Bryson DeChambeau, Patrick Reed en Pat Perez voor het grote geld kozen. Het vertrek van de 4-voudig majorwinnaar zal dan ook pijn doen in Ponte Vedra Beach.

  De 32-jarige Koepka kent tot op heden een voor zijn doen teleurstellend seizoen. In de majors speelde hij dit jaar geen enkele rol en op de wereldranglijst is hij langzaam afgezakt naar de 19e plaats.

  Die ranking zal de komende maanden stevig gaan verslechteren. De toernooien in de LIV Golf Series zijn voorlopig nog niet goed voor punten voor de wereldranglijst. Koepka zal op basis van zijn eerdere majorzeges voorlopig nog wel mee kunnen spelen in de 4 majors.

  Meer op komst?

  Mocht Koepka inderdaad vertrekken zullen er naar verluidt meer namen bekend worden gemaakt. Abraham Ancer werd vorige week al in verband gebracht met LIV. Ook de namen van de worstelende Rickie Fowler en Matt Wolff vallen veelvuldig.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie