home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Netflix-serie met golfers op komst

  12 January 2022

  Golfliefhebbers met een Netflix-account hebben iets om naar uit te kijken. De makers van de populaire serie Drive to Survive volgen dit seizoen naast Formule 1-coureurs ook een aantal PGA Tour-pro’s. De serie gaat in inkijkje geven in het leven van professionele golfers.

  Altijd al willen weten hoe het leven van de beste golfers ter wereld eraan toegaat? Als het goed is krijgen we volgend jaar het antwoord. Woensdag werd bekend dat Netflix een jaar lang een aantal prominente spelers zal gaan volgen. In hun voorbereiding op en tijdens toernooien op de tour en majors. Als we Netflix moeten geloven zal de documentaire in dezelfde stijl worden gemaakt als Drive to Survive dat al enkele jaren meeloopt in het Formule 1-circus.

  Het streamingsplatform heeft niet de minste namen aan zich weten te binden. In het forse lijstje spelers dat woensdag bekend werd gemaakt staan onder meer de namen van Brooks Koepka, Dustin Johnson, Colin Morikawa, Jordan Spieth, Justim Thomas, Bubba Watson, Rickie Fowler en Victor Hovland.

  Dat de documentairemakers toegang krijgen tot de verschillende toernooien en spelers is even verrassend als verademend. Naar verwachting zal de serie ook de mindere kant van de verschillende spelers laten zien, iets wat de tour lange tijd heeft proberen te voorkomen. Minstens zo verrassend is dat Netflix ook tijdens alle vier de major mag draaien. Deze worden niet georganiseerd, en dus moest de streamingsdienst met alle vier de toernooien om de tafel. Met succes. Zelfs het conservatieve Augusta National laat filmen tijdens The Masters toe.

  <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The TOUR like you&#39;ve never seen it before. 📺<br><br>From the producers of <a href="https://twitter.com/F1?ref_src=twsrc%5Etfw">@F1</a>&#39;s Drive to Survive, a new <a href="https://twitter.com/netflix?ref_src=twsrc%5Etfw">@Netflix</a> docuseries will provide unprecedented access to golf&#39;s biggest names and events throughout the season.</p>&mdash; PGA TOUR (@PGATOUR) <a href="https://twitter.com/PGATOUR/status/1481313945612869635?ref_src=twsrc%5Etfw">January 12, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 
  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws