home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  ‘Meronk naar LIV’

  26 januari 2024

  Adrian Meronk is volgens geruchten de nieuwste aanwinst voor LIV. Als deze geruchten kloppen stapt de succesvolle Pool binnenkort over naar het miljoenencircuit dat volgende week begint aan haar nieuwe seizoen.

  Mocht Meronk inderdaad de overstap wagen, waar het alle schijn van heeft, haalt LIV opnieuw een naam van formaat binnen. Uiteraard is de klap niet zo groot als de komst van Jon Rahm, maar Meronk heeft binnen korte tijd flink naam gemaakt op de DP World Tour en had voor het huidige seizoen een kaart voor de PGA Tour op zak.

  Van die kaart lijkt de 30-jarige Pool geen gebruik te gaan maken. Meronk zou deze week zijn debuut gaan maken in het Farmers Insurance Open op Torrey Pines. Op het laatste moment trok hij zich met een blessure terug. Niet veel later kwam het bericht dat zijn naam in verband gebracht werd met LIV.

  Met 4 zeges in nog geen 2 jaar tijd schoot Meronk de afgelopen jaren als een raket omhoog op de wereldranglijst. Vorige week greep hij net naast de zege in de Dubai Desert Classic. Dankzij die zege gaat Meronk naar alle waarschijnlijkheid als nummer-39 van de wereld aangekondigd worden als LIV-speler.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie