home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  McIlroy naar LIV? ‘Onzin!’

  16 april 2024

  Rory McIlroy blijft gewoon op de PGA Tour. Een gerucht dat de Noord-Ier voor het duizelingwekkende bedrag van 850 miljoen dollar de ondenkbare stap zou maken, werden door hemzelf snel de kop ingedrukt.

  Uit het niets was er vorige week opeens het nieuws dat Rory McIlroy voor een nóg groter bedrag dan dat van Jon Rahm naar LIV zou gaan. Het gerucht leek eerder lachwekkend dan realistisch gezien de stevige positie die hij tegen het Saoedische circuit heeft ingenomen. Maar.. Onder druk van vele miljoenen bleken de principes van veel spelers opeens toch niet zo sterk.

  Die van McIlroy wel. In een interview met Golf Channel maakte McIlroy voor eens en voor altijd duidelijk: ik zal de rest van mijn loopbaan op de PGA Tour spelen. Greg Norman hoeft dus niet te bellen en Jon Rahm hoeft geen plekje vrij te maken in zijn Legion XIII team.

  McIlroy speelt na zijn teleurstellende Masters deze week het RBC Heritage op Hilton Head Island. Een plek waar we hem ook in de toekomst dus nog gewoon zullen zien.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie