home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Luiten weer volop in de race

  28 April 2023

  In elf holes tijd ging Joost Luiten vrijdag van vechten om het halen van de cut naar meedoen om de titel. De Nederlander klom dankzij een heel sterke tweede ronde naar een elfde plek in het Genesis Korea Open.

  Hoewel er Рom er maar een golfclich̩ in te gooien Рnog veel golf gespeeld moest worden, zag het er na zeven holes niet naar uit dat de naam van Luiten vrijdagmiddag hoog op het leaderboard zou staan. Luiten begon de dag op +1 en met een bogey op de 13e (zijn 4e) was de cutlijn relatief ver weg. Op zijn minst twee birdies waren een vereiste om het weekend te halen.

  Twee birdies werden alleen zeven birdies. Luiten knalde met birdies op 17, 18 en 1 naar de goede kant van de cutlijn. Drie parren later volgden opnieuw gewonnen slagen op 5, 6, 7 en 8 en een ronde 66 (-6).

  Dankzij de twee birdiereeksen is Luiten compleet ‘in the mix’ voor het weekend. De Nederlander staat met -5 voor het toernooi slechts drie slagen achter leiders Yannick Paul en Sanghyun Park.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws