home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Huizing en Van Driel uitgeschakeld in Italië

  28 juni 2024

  Voor Daan Huizing en Darius van Driel zit het Italiaan Open er na 2 dagen op. Huizing miste het weekend op een slag, Van Driel zat ruimschoots onder de cutlijn. Amerikaan Gunner Wiebe gaat voorlopig aan kop.

  Vorige week in het KLM Open wist Daan Huizing met een birdie op de 18e hole nipt het weekend te halen. Een week later kwam de Soestenaar een slag tekort. 2 rondes 71 (level par) zien waren niet genoeg om het weekend te spelen in het Italiaanse Ravenna. Huizing vocht nog wel voor wat hij waard was. Met nog 3 holes te spelen stond de Soestenaar 3 slagen onder de streep. Huizing maakte birdies op zijn 16 én 17e hole, maar zag zijn birdieputt om op miraculeuze wijze het weekend te halen de hole missen.

  Voor Darius van Driel was het al eerder duidelijk dat hij er net als vorige week niet bij zou zijn in het weekend. Donderdag noteerde de Hagenaar een 73 (+2) waardoor een ronde onder par op vrijdag een vereiste was. Dat lukte niet. Van Driel had met een 74 (+3) zelfs een slag meer nodig dan een dag eerder.

  Gunner Wiebe is na 36 holes de verrassende leider. De Amerikaanse nummer 568 staat op -9 een slag los van nummer 590 Jannick de Bruyn.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie