home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  EA lanceert gameplay trailer golfgame

  19 januari 2023

  EA Sports keert volgende maand ein-de-lijk terug met een golfgame. Donderdag lanceerde het bedrijf een officiële trailer. En die ziet er indrukwekkend uit.

  Dat Augusta National speelbaar zal zijn in EA Sports PGA Tour, zoals de game voluit heet, was al bekend. Evenals de andere majorbanen van dit jaar. Dus loop je straks digitaal over Augusta, Royal Liverpool, L.A. Country Club en Oak Hill. Aan dat lijstje voegde EA donderdag nog een aantal andere bekende namen toe. Zoals Ryder Cup-baan Marco Simeone in Italië, Bandon Dunes en Brooklyn.

  Die banen zijn te spelen als een eigen karakter of als een van de pro’s die meewerken aan de game. Onder andere Jordan Spieth, Scottie Scheffler, Xander Schauffle en Tony Finau zijn speelbare karakters. Ook de LPGA is met Nelly Korda, Lexi Thompson en Danielle Kang vertegenwoordigd.

  Met je eigen personage is het straks mogelijk om vanuit de amateurwereld op te klimmen tot de PGA Tour in de carrièremodus. Als amateur kun je verschillende grote amateurwedstrijden spelen. Maak je het via de Korn Ferry Tour tot de PGA Tour, dan neem het je het op tegen de namen hierboven.

  Uiteraard zal er straks een vergelijking worden getrokken met PGA Tour 2K23 van 2K Sports dat al enkele maanden uit is. Op het eerste gezicht lijkt EA de strijd om de graphics te winnen. De beelden in de trailer zien er indrukwekkend gedetailleerd uit, iets waar 2K op de next gen consoles toch wel in tekort schoot. Ook is de carrièremode niet helemaal vrij van fouten en eigenaardigheden.

  2K moet het dan weer vooral hebben van de online ervaring en mogelijkheid om banen te ontwerpen of na te maken. Dat laatste lijkt in EA Sports PGA Tour niet mogelijk. Hoe de online ervaring van die game zal zijn moet nog blijken.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie