home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Besseling door in Singapore

  10 February 2023

  Wil Besseling heeft zijn verblijf in Singapore met 2 dagen kunnen verlengen. Darius van Driel kwam tekort om het weekend te halen.

  Door hevige regenval kon de 2e ronde van de Singapore Classic vrijdag niet in zijn geheel worden voltooid. Voor de 2 Nederlanders in het veld is het lot wel al beslecht.

  Wil Besseling lijkt de cut on the number te halen. Besseling opende donderdag met een ronde 69 (-3), maar kon die prima start een dag later helaas geen vervolg geven. Een ronde 72 (level par) met 4 birdies en net zoveel bogeys was wel precies genoeg om de cut te halen.

  Dat zat er voor Darius van Driel helaas niet in. Van Driel die het seizoen nog niet overtuigend in gestart bleef met rondes 72 (level par) en 74 (+2) ver verwijderd van de cutlijn op -3.

  De leiding is na vrijdag in handen van Engelsman Tom McKibbin en de Chinese amateur Wenyi Ding. Laatstgenoemde moet zaterdagochtend nog 4 holes spelen. In de 14 holes die Ding vrijdag kon spelen noteerde hij opvallend 2 eagles op een par 4.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws