home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Besseling +1 in majordebuut

  16 June 2022

  Voor Wil Besseling zit zijn eerste ronde in een major erop. De Nederlander tekende donderdag voor een 73 (+1) op dag 1 van het U.S. Open.

  De wekker ging donderdag vroeg voor Besseling in Boston. Met een starttijd om iets over 7 lokale tijd mocht de West-Fries als een van de eersten de baan in. Dankzij een mooie 2e plaats in het Porsche European Open speelt de 36-jarige Besseling deze week de eerste major in zijn loopbaan.

  Die eerste major begon met een bogey op de lastige 10e hole van The Country Club in Brookline, maar daarna hield Besseling zijn score goed bij elkaar. Hij maakte nog 2 mooie birdies om zelfs onder par door de turn te komen. Op de lastige 1e 9 moest Besseling 3 bogeys slikken. Daar stond nog wel een birdie tegenover.

  Met +1 zal Besseling waarschijnlijk aan de goede kant van de virtuele cutlijn naar bed gaan. Morgenmiddag mag hij proberen de eerste horde te nemen door het weekend te halen.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws