home
golfnieuws
video
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  Armoe troef voor Oranje

  5 March 2022

  Het is nog geen vetpot voor de vier Nederlanders op de DP World Tour. In het Magical Kenya Open moesten 3 van de 4 vroegtijdig hun koffers pakken. Eerdere toernooien brachten ook nog niet het gewenste succes.

  Alleen Wil Besseling wist zich vrijdag te plaatsen voor het weekend in Kenia. De Nederlander kende met een eerste ronde 67 (-4) een uitstekende start, maar moest toch nog vechten om de cut te halen. Dat lukte. Een Nederlands topresultaat lijkt ook deze week uitgesloten.

  Joost Luiten heeft met een 33e plaats in de Ras al Khaimah Challenga tot nu toe het beste ‘oranjeresultaat’ van het seizoen. Na 5 gespeelde toernooien en met 4 Nederlander op de tour een treurige statistiek. Zeker gezien de – met alle respect – matige bezetting van veel toernooien op de DP World Tour.

  Aan Wil Besseling de taak om met een sterk weekend in Kenia een mooi resultaat neer te zetten. De andere Nederlanders kunnen zich op gaan maken voor 2 toernooien in Zuid-Afrika.

  Laatste Video

  Meer Video's

  De fairway vinden is voor ons gewone golfers al moeilijk genoeg. Maar wat als de fairway slechts een yard breed is? Onmogelijk? Niet voor de beste spelers ter wereld.

  Advertentie
  Meer Nieuws