home
golfnieuws
equipment
travel
 • magazine
 • contact

  McIlroy: ‘Te kritisch geweest op LIV-overstappers’

  5 januari 2024

  Rory McIlroy heeft spijt van de toon die hij heeft aangeslagen over spelers die de overstap hebben gemaakt naar LIV Golf. McIlroy was de afgelopen 2 jaar een van de meest uitgesproken criticasters van het nieuwe circuit, maar matigt nu zijn toon.

  In de voetbalpodcast Stick to Football ging een uitgesproken McIlroy in op de huidige staat van het professionele golf. Natuurlijk kwam daarbij ook LIV ter sprake en de wijze waarop McIlroy zich in het debat over de controversiĆ«le tour heeft gemengd. ‘Ik was een beetje te oordelend over de spelers die naar LIV vertrokken en dat was een beetje een fout omdat ik nu inzie dat niet iedereen in de positie van mij of Tiger Woods is’, aldus McIlroy. ‘We zijn allemaal professionele golfers om geld te verdienen. Dus als ik ergens spijt van heb, is het van te oordelend zijn aan het begin.’

  Rahm moet Ryder Cup spelen

  McIlroys kritische houding leek onlangs al een stuk minder groot na de veelbesproken overstap van Jon Rahm naar LIV. De Noord-Ier was er snel bij om te zeggen dat Rahm wat hem betreft volgend jaar gewoon onderdeel kan zijn van de Ryder Cup. Europese LIV-spelers zijn nu nog uitgesloten van deelname.

  Laatste Video

  Meer Video's

  Beleef de laatste ronde van Scottie Scheffler nog een keer!

  Advertentie